Yrityskaasu

KSS Yrityskaasu

Räätälikaasu ja yrityskaasu -logotMonipuolinen maakaasu on vaivaton, luotettava ja tehokas valinta yritysten valmistusprosessien energiaksi. KSS Energia tarjoaa yrityksille KSS Yrityskaasu sopimusta joko toistaiseksi voimassa olevana tai määräaikaisena. Suurasiakkaille (yli 5 GWh) tarjoamme räätälöityä KSS Räätälikaasu maakaasusopimusta. Kysy tarjousta!

Tässä muutama erinomainen syy, miksi yrityksesi kannattaa ottaa kaasu käyttöön prosesseissaan:

  • Toimitusvarmuus. Maakaasu tulee suoraan putkea pitkin yrityksesi  äyttöön, joten kaasua on aina saatavilla. Se ei ole myöskään altis myrskyjen aiheuttamille sähkökatkoille tai kuljetushäiriöistä johtuville toimituskatkoille. Saat verkostamme kaasua juuri silloin kun sitä tarvitset – vaivattomasti ja toimitusvarmasti!
  • Kustannustehokkuus. Käytössä kaasu on edullinen ja toimintavarmuutensa ansiosta myös kustannustehokas.
  • Joustavuus. Prosessikäytössä kaasun polttoa on helppo säätää. Sen voi myös yhdistää muihin energialähteisiin ja sitä voi hyödyntää prosessien lisäksi myös lämmityksessä.
  • KSS Bio-RäätälikaasuYmpäristöystävällisyys. Maakaasu on puhdas energiamuoto, joka ei likaa öljyn tavoin. Puhtaan maakaasun lisäksi voit valita yrityksesi käyttöön myös ympäristöystävällisen biokaasun. Biokaasu tuotetaan Suomessa kotitalouksien ja teollisuuden biohajoavista jätteistä, ja se on 100 % uusiutuvaa!KSS Bio-yrityskaasu